ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 

To STEAM INNOVATION LABS παρέχει εκπαίδευση εκπαιδευτικών με πιστοποίηση σε μερικά από τα πιο γνωστά ρομποτικά κιτ στον κόσμο.

Μέσα από προγράμματα σχεδιασμένα για να παρέχουν άρτια κατάρτιση και μόνιμη υποστήριξη στον εκπαιδευτικό, μπορείτε να ξεκινήσετε την διδασκαλία της ρομποτικής στην τάξη σας, εύκολα και με αυτοπεποίθηση.

mBot MakeBlock.jpg
edison robot.jpg
img_22757e56684c4e027b6be290b7425bd0_155
Edison Certification Program for Educators

Το ρομπότ Edison είναι ένα ισχυρό εργαλείο για να διδάξει ο εκπαιδευτικός Stem και προγραμματισμό με διαδραστικό τρόπο.

Το ρομπότ υποστηρίζεται από διαφορετικά περιβάλλοντα προγραμματισμού, τα οποία κάνουν εφικτή την διδασκαλία της ρομποτικής και σε πολύ μικρές ηλικίες μαθητών. 

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης εκπαιδευτών παρέχει όλα τα εφόδια για να μπορέσει ο εκπαιδευτικός να διδάξει με ευκολία στην τάξη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Mindstorm EV3 Certification Program

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς  αλλά και σε απλούς χρήστες που θέλουν να γνωρίσουν τη μεθοδολογία εκπαίδευσης STEM, με βασικό εργαλείο το δημοφιλές εκπαιδευτικό πακέτο LEGO Mindstorms EV3.

Το πρόγραμμα είναι ιδανικό για εκπαιδευτικούς και προπονητές με μικρή ή καθόλου εμπειρία στον προγραμματισμό, που θα ήθελαν να μάθουν τόσο τα βασικά του προγραμματισμού EV3 όσο και τα παιδαγωγικά θέματα που σχετίζονται με τις έννοιες STEAM.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

MakeBlock mBot Certification Program

Το Πρόγραμμα Πιστοποίησης για εκπαιδευτικούς είναι μια πρακτική εμπειρία μάθησης για όσους είναι πρόθυμοι να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες που σχετίζονται με το STEAM χρησιμοποιώντας το ρομπότ mBot της Makeblock. Το πρόγραμμα αυτό είναι επίσης κατάλληλο για εκπαιδευτικούς με κάποια διδακτική εμπειρία και για όσους επιθυμούν να προωθήσουν τις στρατηγικές διδασκαλίας τους μαθαίνοντας θεωρητικές έννοιες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ